Hemen Ara: +90 535 108 59 29
facebook adresimiz
twitter adresimiz
instagram adresimiz
pinterest adresimiz
youtube kanalımız
Rotam Evden Eve Nakliyat - %100 Garantili Taşımacılık
WhatsApp İletişim
Anasayfa   /   Blog   /   Garantili Nakliye Sunuyoruz.

Garantili Nakliye Sunuyoruz.

Rotam evden eve nakliyat firması olarak Tüm il ve ilçelerde siz değerli müşterilere en iyi evden eve nakliye hizmeti firmamız aracılığı ile verilmektedir. Firmamız aracılığı ile bireysel ve kurumsal anlamda hak ettiğiniz gibi nakliye desteği almanız mümkündür. Bunun için yapmanız gereken bizimle irtibat kurarak randevu talebi oluşturmak ve gerekli desteğin randevu talebinde sonra hemen alınmasını sağlamaktır. Firmamız sizin için öncelikli olarak talepleriniz doğrultusunda gerekli plan ve programı oluşturur. Bu plan ve program neticesinde sizin için en uygun nakliye planı çizilir. Bu plana göre eşyalarınızı hangi malzeme ile paketlenir, eşyalarınız taşımak için ne kadar personele ihtiyaç duyulur, eşyalarınızı taşıyacak olan nakliye aracının kapasitesi ne kadar olmalıdır gibi tüm soruların yanıt bulunması sağlanır.

Mersin’in Güvenilir Nakliye Firması

Sağlıklı Bir Şekilde Eşyalarınız Taşıyoruz

Şehirler arası evden ve taşımacılık ile eşyalarınızın taşınması işlemi en iyi şekilde gerçekleştirilmeye çalışılır. Eşyalarınız sizin için çıkarılan nakliye planına göre uygun şekilde taşınır. Bunun için eşyalarınızın incelenmesi için evinize ekspertiz ekibi gönderilir. Ekspertiz ekibi eşyalarınızın en uygun şekilde taşınması için gerekli incelemeyi yapar. Bu inceleme sonucunda eşyalarınızın cinsi, ağırlığı, sayısı hesaplanır ve ona göre malzeme ve araç kapasitesi hazır hale getirilir. Bundan sonra da eşyalarınız sağlıklı ve doğru bir şekilde taşınır. Eşyalarınız için inceleme yapılması eşyalarınızın en sağlıklı ve doğru yollardan taşınmasının yanı sıra aynı zamanda en uygun fiyata da taşınmasını sağlamaktır. Örneğin eşya sayınız azsa bunun için büyük nakliye aracı kiralanmasına gerek yok. Küçük nakliye araçları işinizi görecektir. Bu şekilde yakıttan tasarruf edilerek daha uygun fiyat listesi size hazırlanır.

Ekonomik Şekilde Taşının

Rotam evden eve nakliyat aracılığıyla taşınma işlerinizi uygun fiyat politikasıyla gerçekleştirmeniz mümkündür. Firmamızın incelemesi sonucu eşyalarınıza uygun taşınma planı uygulanınca çok daha ekonomik bir şekilde taşınma işlemi gerçekleştirmeniz mümkündür. Taşınmaya karar verdiğiniz an siz de firmanızın ekspertiz incelemesi hizmeti verip vermediğine mutlaka dikkat edin. Böylece taşınma işlerinizde yüksek meblağlı fiyatlar ödeme yerine taşınmanızla orantılı olan uygun fiyat politikasıyla ekonomik şekilde taşınmanın ayrıcalığını en iyi şekilde elde etmiş olursunuz.

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Tüm içerik ve görseller Rotam Taşımacılık firmasına aittir.    © 2010
0535 108 59 29
WhatsApp İletişim