Hemen Ara: +90 535 108 59 29
facebook adresimiz
twitter adresimiz
instagram adresimiz
pinterest adresimiz
youtube kanalımız
Rotam Evden Eve Nakliyat - %100 Garantili Taşımacılık
WhatsApp İletişim
Anasayfa   /   Blog   /   Nakliye Aşamaları

Nakliye Aşamaları

Evden eve taşımacılık ile nakliye işlerinizde yüksek performans sağlamanız mümkün. Taşınma işlerinde ideal taşımacılığın adresi olarak firma olarak seçiminizde bizi tercih edebilirsiniz. Evden eve nakliyat sürecine baktığımızda ambalajlama ve paketleme ile başlayıp eşyaların araçlara dizilip yeni adrese götürülmesinden bura da eşyaların açılıp dizilmesine kadar süreç taşınma sürecinde işlemektedir. Firmamız tüm bu nakliye işlerini yaparken öncelikli olarak sizinle bir ön görüşme talebinde bulunur. Sonrasında sizin talepleriniz doğrultusunda size uygun nakliye planı çıkarır ve buna göre de size uygun nakliye fiyat listesi hazırlar. Siz de bu fiyat listesini uygun bulduğunuz takdirde nakliye çalışmalarına vakit kaybetmeden geçiş yapılır. Gerek ev taşımacılığında gerek diğer nakliye türlerinde genel prosedür bu şekilde işler.

Eşyaların Taşınıp Paketlenmesi

Rotam Nakliyat – Paketleme

Şehirler arası evden eve nakliyat kalitesiyle eşyalarınız uygun paketleme ve ambalajlama sistemi ile taşınmaya hazır hale getirilir. Eşyalarınızın taşınma sırasında olası düşme tehlikesine karşı zarar görmelerini engellemek için eşyalarınız uygun ve kaliteli ambalajlara sarılıp paketlenir. Kırılacak türden eşyalarınız için daha bir özen ve hassasiyet gösterilir. Buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi gibi elektronik aletler battaniyelere sarılır ve bu şekilde taşınma esnasında zarar görmeleri engellenir. Bu şekilde tüm eşyalarınızın durumlarına uygun şekilde paketlenip ambalajlandıktan sonra yine kendileri için olan özel nakliye araçlarına dikkatli bir şekilde dizilir. Taşınma sırasında da yine aynı hassasiyet ve özen gösterilir.

Eşyalarınızın Yeni Adrese Taşınması

Evden eve nakliyat firmaları aracıyla eşyalarınız yeni adreslerine doğru güvenli bir şekilde götürülür. Yeni adrese gelince titizlikle ve dikkatli araçlardan indirilir. Gerek görülürse nakliye aracı olarak asansörlü nakliye aracından yararlanır. Eşyalarınızın asansörlü nakliye aracıdaki geniş palet sistemine dizilerek sağlıklı ve güvenli bir şekilde yeni yerlerine taşınır. Eşyalarınızın içeriye indirildikten sonra vitrin, dolap gibi kurulum ve demonte ihtiyacı olan eşyalarınızın kurulumu gerçekleşir. Kurulum ve demonte işlemleri için bu hizmet türünü nakliye sırasında isteyip istemediğiniz önemlidir. Buna göre sizin talebiniz doğrultusunda eşyalarınızın kurulum ve demonte işlemleri gerçekleşir. Bundan sonraki süreçte ise ufak tefek işler kalıyor. O da siz değerli müşterilerimize kalıyor. Taşımacılık hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Tüm içerik ve görseller Rotam Taşımacılık firmasına aittir.    © 2010
0535 108 59 29
WhatsApp İletişim