Hemen Ara: +90 535 108 59 29
facebook adresimiz
twitter adresimiz
instagram adresimiz
pinterest adresimiz
youtube kanalımız
Rotam Evden Eve Nakliyat - %100 Garantili Taşımacılık
WhatsApp İletişim
Anasayfa   /   Blog   /   Korsan Nakliyeye Dikkat!

Korsan Nakliyeye Dikkat!

Eşyalarınızı kimlere emanet ettiğinizi biliyor musunuz? daha önce taşınmayan müşterilerimizin sıkça karşılaştığı sorunlardan bir tanesi de komisyoncu olarak çalışan, kendini nakliye firması yetkilisi gibi tanıtan kişilere eşyalarını teslim etmek. Belki sorun yaşamadan taşınan olmuş olabilir fakat genellikle ya eşyalar zamanında yerine ulaşmaz, ya anlaştığınız kişi ile eşyalarınızı taşıyan kişiler farklı çıkar ya da tam taşınma zamanı her şeyinizi firmaya göre ayarlamışken ne tesadüftür ki son dakika ek maliyet çıkarırlar.

Ülkemizde yoğun bir şekilde yaşanan bu problemlerle hemen hemen her taşınmak isteyen karşılaşmıştır. En büyük sebebi de yeterince araştırma yapmadan veya ucuz fiyata aldanıp anlaşma yapmaktır. Eğer eşyalarınıza değer veriyorsanız, ki hepimizin eşyaları kıymetlidir, yükünüzü emanet edeceğiniz firmayı iyi araştırmanız gerekmektedir. Bu iş için saatlerce vakit harcamak zorunda değilsiniz. Yalnızca birkaç farklı önemli noktaya dikkat etmeniz halinde gerçek bir taşıma şirketi bulabilirsiniz.

Tek yapmanız, fazla vaktinizi yoksa eğer, firmaya ait İnternet sitesi var mı? referansları güçlü mü? Özellikle de müşteriler olumlu geri dönüş yapmış mı? Kendine ait araç ve ekipmanlar mı kullanıyor? Sabit telefon var mı? Sabit telefon hattı ve ofis adresi gerçekten önemli. Bu işi yalnızca cep telefonu üzerinden iş alım satımı yapan kişilerin firmalarda olduğu gibi ofisleri bulunmaz. Bir kaç kritere dikkat ederek sağlıklı bir taşıma hizmeti alabilirsiniz. Korsan nakliye firmalarına eşyalarınızı teslim ederek can sıkıcı bir olay yaşamak istemiyorsanız garanti veren nakliye işini gerçekten yapan firmaları tercih etmenizi öneririz. Rotam Evden Eve Nakliyat firması olarak, sizleri gerçek hizmet almaya davet ediyoruz.

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Tüm içerik ve görseller Rotam Taşımacılık firmasına aittir.    © 2010
0535 108 59 29
WhatsApp İletişim