Hemen Ara: +90 535 108 59 29
facebook adresimiz
twitter adresimiz
instagram adresimiz
pinterest adresimiz
youtube kanalımız
Rotam Evden Eve Nakliyat - %100 Garantili Taşımacılık
WhatsApp İletişim
Anasayfa   /   Blog   /   Nakliye Sigortası Şart mı?

Nakliye Sigortası Şart mı?

Özellikle taşıma sırasında kaza yaşamış bir nakliye aracını paylaştık ki gerçekten nakliye sigortası yaptırmanın eşyalarınız için ne kadar değerli olduğu daha net anlaşılabilsin. Evden eve nakliye firması olarak, özellikle uzun yol yapılan şehirler arası tüm taşımacılık işlerimiz için nakliye sigortası yapmaktayız.

Peki sigorta nasıl ve neye göre yapılır?

Nakliye sigortası kısacası eşyalarınızın değerine göre belirlenmektedir. Her geçen yıl azami fiyatı değişmekle birlikte çoğunlukla eşyalarını tüm değerini karşılayacak miktarlarda sigorta yapılmaktadır. Taşıma sırasında bizden veya karşı taraftan kaynaklanan kazalara karşı müşterilerimizin maddi anlamda mağduriyetini giderebilmek için sigortalı taşıma işlemi yapıyoruz. Dileyen müşterilerimiz için şehir içi taşımacılık işlemlerimizde de sigorta işlemi gerçekleştirilebilmektedir. sigortalı eşya taşımacılığı hakkında detaylı bilgi için firma yetkililerimizle iletişim kurabilirsiniz.

%100 garantili taşımacılık derken, yalnızca eşyalarınızı taşırken oluşan zararları karşılamak değil aynı zamanda sigortalı taşıma yaparak tam anlamıyla garanti sunmayı hedefliyoruz.

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Tüm içerik ve görseller Rotam Taşımacılık firmasına aittir.    © 2010
0535 108 59 29
WhatsApp İletişim